Elintarvikehygienia 2.
Kysymyksiä 0
Aikaa pelin suorittamiseen 0 sekuntia
Noro-virus voi levitä vesijohtoveden mukana.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Ruoan sisältämän veden määrä ei vaikuta ruoan säilyvyyteen.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Pullistunut säilyketölkki on aina hygieniariski.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Kylmäsavustetut kalat varastoidaan 0 - + 6 °C lämpötilassa.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Kylmäsavustetut kalat varastoidaan 0 - + 3 °C lämpötilassa.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Mätiä säilytetään 6 °C jääkaapissa.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Esikäsitellyt kasvikset säilytetään alle 6°C:een lämpötilassa.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Maitokaapin lämpötila ei saa nousta yli 4 °C: een.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Porkkanaraaste säilytetään jääkaapissa, jossa lämpötila on maksimissaan 8 °C.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Kaikki maitotaloustuotteet on säilytettävä kylmässä, alle + 6-asteessa.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Bakteerit lisääntyvät jakautumalla.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Homeet lisääntyvät rihmastonkappaleista sekä itiöistä.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Etyleeni on kaasu, joka voi pilata kasviksia.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Loiset kuolevat yleensä, kun elintarviketta pidetään kaksi vuorokautta – 18 °C pakastimessa.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!
Kokonainen lihapala EI säily paremmin kuin jauhettu liha.
Aika ylittyi. Koeta vastata nopeammin!